Viikko sitten olin Taiwanilla duunimatkalla. Toitakin tietysti tehtiin, mutta reissusta muodostui mukava kokemus myos makuelamysten suhteen. 

Kohteena oli Hsinchu, Taipeista noin tunnin matkan paassa sijaitseva teollisuuskaupunki.

Saapumisiltana pitkan matkan paatteeksi maistui  paikallinen olut ja kirpakat wasabi-pahkinat. 

 Teppanyakia-ravintolassa illallisella.

Palaverin valissa Sushia lounaaksi.

Toimittajan tarjoamalla illallisella maisteltiin paikallisia erikoisuuksia. Jalkiruuaksi saimme 'Frog eggs'-nimista herkkua. Maistui ihan silta milta nayttaakin...;-)

...ja viimeisena iltana maistettiin 'Taiwanese hot-pot':ia. Kaasuliekin paalla porisi kahdenlaista 'keittoa', jossa sitten keiteltiin kaikenlaista. Lihaa, kalaa, vihanneksi, merenelavia, jne jne. Todella HYVAA!

Supermarketissa ihastelin mittavaa nuudelivalikoimaa.