No tiedettiinhän se, että Bangaloren liikenne on järkyttävää, mutta rajansa kaikella.
Tehtiin tässä eilen illalla listausta kaikenlaisista asioista joihin tämän parin kuukauden aikana on liikenteessä jo osuttu, tuupattu, tönäisty, törmätty,.... ihan miten nyt asian ilmaisee ja eri kerroilla ehkä hieman erilaisella voimalla.

Listaan päätyi kahden kuukauden kokemuksella seuraavaa:
2kpl riksoja--> Riksakuskit on pahoja huutamaan vaikkei muuta kuin 'pikkaisen' tuuppaisisi etupuskurilla.... (niillä on myös tehokas 'hyvä-veli-verkosto'. Jos jollakin on jotain valittamista niin johan ilmaantuu tyhjästä pari muuta jotka varmistavat ettei vastapuoli vaan pääse 'karkaamaan' paikalta. Tie tukitaan tehokkaasti paitsi huudon kohteelta myös koko muulta liikenteeltä.
1 kpl koiria
2 kpl lehmiä
1 polkupyöräilijä
1 mopoilija
lukemattomia autojen sivupeilejä

Jos matkalle lähtiessä pitäisi veikata törmätäänkö vai eikö tällä kertaa mihinkään, niin puntari painuu kyllä törmäilyn puolelle.

Se auton temppelisiunaus on todellakin varmaan tarpeen. Tällä menolla biilistä ei ole kuin ruttuiset pellit jäljellä ensi vuoden lopulla. Sivupeilit  on varmasti mennyttä jo paljon aikaisemmin. Eikä me edes tiedetä mihin kaikkeen kuski on törmäillyt kun me ei olla oltu kyydissä.