Näissä intian kämpissä täytyy laittaa ennen suihkuun/kylpyyn menoa vesi lämpenemään varaajassa varttia ennen toimitusta.
Mika teki niin tänäaamuna niin ja laittoi lämmöt sitten pois päältä suihkussa käytyään.
Mä suunnittelin meneväni suihkuun vasta pari tuntia myöhemmin kun olin ensin tehnyt vähän hommia.
Laitoin siis parin tunnin päästä veden taas lämpenemään ja tulin vartiksi alakertaa, kunnes....

Yläkerrasta alkoi kuulua vedenpaisumuksen ääniä. Tuli kiire katsomaan! Kylpyhuoneen katossa olevan varaajan toinen sisäänmenoputki oli haljennut ja vettä tuli kylppäriin kuin saavista kaatamalla.
Mulle tuli hätä soittaa 'Home care':een ja lippoamaan lastalla vettä viemäriin päin niin ettei vesi päässyt makuuhuoneeseen asti. Pikku-paniikki siinä ehti jo hetkellisesti iskeä.

Putkimies tuli kuin tulikin hetken päästä (parin hätäisen ja kiukkuisen soiton jälkeen), ja laittoi varaajan päähanan jostain katon paneleiden takaa kiinni. Puoleksi minuutiksi ehdin jo henkähtää... .....kunnes...
 Kuului kamala pamaus ja toinenkin varaajan syöttö/ulostuloputkista pamahti rikki.
Hirveän suhinan ja pihinän säestyksellä varaajasta virtasi höyryä pihalle.

Mika soitteli muutamaan otteeseen landlordille ja landlordin vaimokin kävi jo meillä kurkkimassa mitä tapahtuu...
Illalla toivat sitten uuden varaajan, mutta asentaa ei tietysti voinut kun oli 'huono aika porailla'. (EI tainnut olla poraa mukana...) Huomenna siis uudestaan.

Yrittivät sanoa että ei niitä varaajia saa pitää kokoajan päällä, mutta taisi se sitten mennä lopulta viesti perille että meillä ei todellakaan ollut varaaja mitenkään koko päivää kuumenemassa vaan pariin kertaan 15 minuuttia.

Summa summarum:: Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta pieniä sydämen tykytyksiä sain kyllä päivän aikana!