Monesti on ollut suunnitelmissa kuvata kadulla vastaan tulevia juttuja, mutta aina ennen on kamera jäänyt sujuvasti kotiin.
Tänään kuitenkin muistettiin ottaa kapistus mukaan ja taltioida kaikenlaista 'koti-keskusta' välin automatkalla näkyvää. Monta hyvää kuvauskohdetta sujahti liian nopeasti ohitse, mutta aika monta tyypillistä juttua saatiin kuitenkin kuvattua.

Bangaloressa ei voi liikkua näkemättä jatkuvasti ainakin muutamaa riksaa näköpiirissä. Niitä on valtavasti joka paikassa, ja liikenteessä ne puikkelehtivat varsin sukkelasti. Ilmeisesti niille kuitenkin kaikille riittää asiakkaita...

 

Riksat ovat myös bensa-asemille hyviä asiakkaita 

Tienvarsilla myydään kaikenlaista. Myös kaikki joutomaa on hyvin käytössä. Tässä esimerkiksi ruukkukauppa, joka sijaitsee vilkkaan tien ja likaviemärin väliin jäävällä pienellä kaistaleella. Olen muutaman kerran pohtinut että miten asiakkaat pääsevät sinne asioimaan...

Tässä taas myydään demoni-naamareita, joita kiinnitetään talojen kulmille karkottamaan 'pahaa silmää'.
Pitäisiköhän tuommoinen hankkia meidän mökille? Käsin tehty ja koristeltu naamari maksaa kuulemma noin 30rupiaa, eli alle puoli euroa....

Parin korttelin päästä pojat hihkaisivat: 'Massikka'. Ja sehän se oli! Onhan se toki riemukasta kun keskellä kaupunkia tulee vastaan aito Massey Ferguson.

Näistä 'maatalousaiheisista' tunnelmista siirrytään sujuvasti kotieläimiin.
Tässä eräs monista lehmäjoukoista, jotka tänään ohitettiin. (huomaa myös pikku-Ganesha kojelaudalla)

Ja kilit....

Näillä eläimillä on muuten ihan selkeät 'laidunmaat'. Tiettyjä katuja joka päivä ajettaessa, tietyissä paikoissa törmää aina samoihin lehmiin ja nuo yllä olevan kuvan kilit näkee aina samalla pikkukadulla. Nämä eläimet ihan oikeasti asuvat ja laiduntavat täällä kaupungissa. Jotkut onnekkaat pääsevät välillä rakentamattomille tonteille ruohoa syömään, mutta suuri osa lehmistä, vesipuhveleista ja vuohista saa ravintonsa kadulle jätetyistä jätekasoista. Biojätteen kierrättäjiä siis!!

Tässä harvinaisen tyhjä ja rauhallinen katu. Tuollaisia isoja puita Bangaloressa on aika paljon, ja kaupunkia onkin varsinkin aiemmin kutsuttu 'Green Cityksi'. Kaupunkilaiset ovat kovasti kuolissaan siitä että vanhoja puita jatkuvasti kaadetaan rakentamisen tieltä.

Rakennustöitä tehdään joka päivä, oli sitten arki tai pyhä. Tiilet siirtyvät katolle sujuvasti heittämällä.

Tuo alla olevan kuvan vaahtomuoviröykkiö on kuin onkin mopo. Mopolla voi käytännöllisesti katsoen kuljettaa mitä tahansa, ja kuinka paljon tahansa.

Seuraavan kuvan kehoitus on varsin tarpeellinen, mutta sitä ei kuitenkaan kukaan noudata.
Bangaloressa miehet käyvät pissimässä täysin kainostelematta lähes tulkoon missä tahansa tien varressa.

 Täällä on myös eräs ammattikunta joka Suomesta puuttuu todennäköisesti kokonaan.Mainosmaalarit.
Suuri osa kauppojen ja aitojen mainoksista on käsin maalattuja. Olen monesti nähnyt mainosmaalarin työssään. Mainokset syntyvät ilman malleja ja vapaalla kädellä. Ihan hienojahan niistä tulee.... Alla yksi esimerkki.

Tietenkin kaupungilla voi ostaa myös kaikenlaista syötävää. Intiassa syödään paljon kaikkea naposteltavaa. 
Tässä eräs snacksien myyjä paahtaa pikkuruisella hiiligrillillään intialaistyyppisiä naksuja nälkäisille.

Tällaisia pieniä kahviloita, teekojuja ja snack-kauppoja on myös joka kulmalla, ja jotenkin niihinkin kaikkiin riittää asiakkaita riippumatta rujosta ulkomuodosta.

Kaduilla kulkee myös kärryjensä kanssa valtavasti hedelmänmyyjiä. Tuo kärrymalli on varmaan jossakin standardoitu. Väri vain vaihtuu.