Kannykkaliittyma:
Voi taivas, sanonpahan vaan!
EIlen alkoi sataa tekstareita V-firmalta.
"Hello, we have noticed a problem in your SIM, it needs to be changed within 24hrs, else you will not be able to use it. Pls collect new free sim at Vxxx store"

Naita sms:ia tuli VIISI kappaletta. Lisaksi yksi soitto johon vastatessa sama tarina tuli korvaan nauhalta ja viela yksi soitto ihan henkilokohtaisesti. Eika se muka ollutkaan 24tuntia vaan jo heti eilen illalla olisi pitanyt Mikan kayda V-storessa nayttamassa ID:ta ja hakemassa uusi simmi. EI oo todellista.
Mika oli ihmetelly ja valitellu tata duunissa ja olivat vaan pyoritelleet paitansa ja naureskelleet.
EI oo kuulemma normaalia toimintaa, mutta muilta expateilta ollaan kuultu etta ainakin ulkomaalaisten tapauksessa tama on nimenomaan ihan normaalia.

EI me sita simmia eilen haettu ja nyt sitten odotellaan josko toi liittyma taas katkeaa tai ei.

Kamppa Nro1:
Tiistaina paastiin katsomaan sita kamppaa. Olihan se jees. Mutta ei siella oltu tehty juuri mitaan niita siivouksia tai korjauksia mita oli sovittu ja sopparista pendasi viela ainakin "proof of landlord' yms 'pikku' juttuja.
Mikan firman HR tyypilta Balalta onkin alkanut menna herne nenaan kun vastapuolen toiminta on niin ala-arvoista ja hidasta. Ja just kun pitas tehda papereita niin The landlord haipyykin pariksi viikoksi Lontooseen.  Niinpa alettiin pohtia muitakin vaihtoehtoja kampan suhteen, ihan vaan jo senkin takia etta Balaa arsytti niin kovin .

Ma olin kylla tykastynyt kovasti tohon Prestige Acropoliksen sijaintiin (Forum Mall vieressa) ja vaikka mita kauppoja ja ravintoloita kavely etaisyydella, mutta onhan siina huonotkin puolensa: aIka vahan lapsilla leikkipihaa ja jonkun verran liikenteen melua.

Nakyma olohuoneesta ruokailutilaan pain.

Jokaisessa kunnon Intialaisessa kodissa on ainakin muutama Ganesha jumalan patsas tai kuva.
Taallakin se patsastelee heti tuossa eteisessa. Ganesha on siis norsupainen jumala, jolta pyydetaan onnea ja menestysta ja joka auttaa selviytymaan esteista ja harmeista. Varsin hyodyllinen jumala siis 

Tassa viela kuva olohuoneen parvekkeelta pihalle.

Kamppa Nro2:
Eilen kaytiin sitten taas kerran kamppakierroksella. Ensin piti menna katsomaan paria muuta kamppaa Acropoliksesta. Yhdessa kaytiin, mutta se oli pienempi eika niina avara ja mukava kuin tuo Nro1. Se siis hylattiin heti kattelyssa. 

Kamppa Nro3:
Valittaja kertoi etta yksi kamppa HRS Layoutin Mantri Sarovarissa, jota kaytiin katsomassa jo kesakuussa oli rempattu ja kalusttettu ja etta sinne  kannattaisi menna. Ma vahan vastustelin alkuun, koska olin jo hyvaa vauhtia kuvitellut aina lounastunnilla kayvani Forumin Food courisssa syomassa, mutta mentiin sitten kuitenkin katsomassa sitakin kamppaa. Ja sehan olikin aika makea. Laitan kuvia siita vahan myohemmin kun saan ne Mikan puhelimesta. Siisti, hieno kamppa, upeilla maisemilla, hyvalla pihalla ja uimalataalla, lahella tarhaa. Ainut huono puoli on se etta isompiin kauppoihin ja ravintoloihin taytyy lahtea aina autolla... Mutta ehka me se voitais kestaa. 

Kamppa Nro4:
Tanaan mennaan EHKA katsomaan viela yhta Acropoliksen kamppaa, mutta talla hetkella fiilikset taipuu kylla tuon Nro 3:n suuntaan.

Tarina siis jatkuu viela, ja kukaan ei tieda milloin taalta hotellista paasee lopulta muuttamaan johonkin...