Eilen kauppakasseja purkaessani havahduin siihen tosiasiaan etta taalla intiassa ollessa ostoslista on totaalisen erilainen kuin koti-Suomessa. Tassa kuva joistakin tyypillisista ostoksista...

Meilla tekee nykyaan Indra-Maid suurimman osan ruoista. Taalla ensimmaisia kertoja kaupassa kaydessani kiinnitin ihmeissani huomiota siihen etta auringonkukkaoljya myydaan jokaisessa kaupassa hillittoman kokoisissa tonkissa pariakymmenta eri lajia.
Nyt en enaa ihmettele koska itsekin kannan oljya kaupasta kotiin kannutolkulla harva se paiva. Mihin se kaikki oljy oikein kuluu?
En ihan tarkkaan tieda. Taytyy varmaan seurata Maidin touhuja ja kokkausta hieman tarkemmin. Joka tapauksessa ruokaoljyn laatu on kuulemma 'kynnyskysymys' etela-intialaisessa keittiossa.

Monialayhtio TATA on vallannut myos ruokakaupan. Onkohan yhtaan elaman alaa johon TATA ei olisi Intiassa lonkeroitaan ulottanut? Eilen toin kaupasta mm. TATA suolaa niinkuin kuvasta nakyy.

Juomaveden kaupasta kantamista en jaksa enaa sen kummemin kommentoida. Siita kun oli puhetta jo jossain aiemmassa postauksessa. Mainitsenpahan vain etta kivasti tulee kasseihin lisaa painoa....

Viela yksi mainitsemisen arvoinen asia ovat pahkinat ja tuore korianteri. Kumpaakin lajia kuluu paljon! Ja kumpaakaan ei Suomessa hirveasti tullut ostettua. Ehkapa tamakin asia muuttuu sitten kun ollaan taas jossain vaiheessa Suomessa.