Eilen käytiin sitten lääkärissä aloittamassa koko perheen rokotusoperaatio jottei kaikki aivokuumeet ja lavantaudit yllätä Intian maalla.
Eikä niitä tarvittavia piikkejä olekaan ihan vähää....

Ensimmäisellä kerralla aikuisille neljä piikkiä ja lapsille kaksi, uudestaan viikon päästä ja sitten taas vielä kerran kuukauden päästä. Pojat ei tykänny oikein hyvää ja Elmeri ilmoittikin ettei aio tulla kyseiseen paikkaan enää koskaan uudestaan. Onneksi perinteinen lahjonta tuntuu tehoavan siihen poikaan melko hyvin.

Lisäksi saatiin huima kasa reseptejä jos jonkinlaisiin tarpeisiin: malarian esto lääkitystä, juotava kolera rokete yms yms. Kaikkea sellaista mitä nyt ei ihan normielämässä Länsi-Uudellamaalla tarvita.

Pientä sydämen tykytystä aiheuttaa myös se että tuo sikainfluenssa näyttäisi villiintyvän juuri niihin aikoihin kun meidän pitäisi muuttaa eli syys-lokakuussa. Saapa nähdä missä päin maailmaa sitä sairastetaan. Kauhuskenaario on sellainen että tauti iskee heti muuton jälkeen Bangaloressa yhtä aikaa 'turistiripulin' kanssa ja kunnolliset sairaalat on vielä paikallistamatta. On kai pakko tehdä jonkin verran salapoliisityötä etukäteen noiden sairaaloiden suhteen....