Kansallispuiston alueella ja liepeilla oli tarjolla kaikenlaista aktiviteettia: safareita, lintujen bongausretkia, kyyditysta perinteisella pyorealla kalastajaveneella... ym ym.
Me suuntasimme heti ensimmaisena aamuna kulkumme 'vehicle safarille'. Matkaan lahdettiin aamulla kuuden jalkeen, tiedossa oli siis aikainen heratys ja hamyinen venematka kansallispuiston puolelle mista varsinainen safari alkoi.

Jarvelta katsottuna hotelli naytti niin kovin uniselta aamutuimaan.

Sarafia ei tehty ihan tavallisella maastojeepilla, vaan avolavaisella 'maastobussilla'. Autosta oli kylla varsin avarat nakymat.

Aamutuimaan metsassa oli viela sankahko sumu ja tunnelma sen mukainen, uneliaan taianomainen.

Tassa alla brittivallan aikana istutettua tiikki-metsaa. Eivatpa paatyneet ainakaan nama puut englannin ylaluokan teepoydiksi... (tama kuva on muuten suunnattu Pyhtaan Papalle)

Safarilla nahtiin yllattavan paljon villielaimia ihan lahietaisyydelta: apinoita, villisikoja, erilaisia kauriita, petolintuja,...
Tietysti kaikkien toiveiden tayttymys olisi ollut tiikerin tai leopardin nakeminen, mutta vaikka 600 neliokilometrin alueella tiikereita asusteleekin viitisenkymmenta kappaletta, niin eipa se suuri ihme ollut ettei talla reissulla kohdalle sattunut isoa kissaa.

Rannat olivat taynna ihastuttavia bambu-pusikoita, elefanttien lempiruokaa.

Vain pieneen osaan kansallispuistoa on yleisolla paasy sallittu. Alueen poikki kulkee yksi 'highway', joka yhdistaa alueen eri puolilla sijaitsevia kylia toisiinsa.
Turvallisuussyista tie on kuitenkin suljettu iltakuuden ja aamukuuden valisena aikana.
Eipa tekisi kylla mielikaan olla keskella viidakkoa pimean aikaa...ei edes autossa.

Kansallispuiston laitamilla oli myos paikallinen kyla. Nakemisen arvoinen sekin pikkumokkeineen ja likaviemareineen.