Neljän viikon odotuksen jälkeen saatiin lauantaina avaimet uuteen kämppään. Sinne HSR layoutin kämppään nyt sitten onneksi päästiin. JEE!!!!!!!!!!
Sunnuntaina tuotiin loputkin tavarat, siivoiltiin ja käytiin hakemassa FabIndiasta valtava lastillinen
pikkumattoja, sohvan päällisiä, lakanoita yms yms, Sparista samanlainen lasti siivousvälineitä ja puhdistusaineita... Ja ihmeen paljo niitä laukkuja, nyssyköitä ja pussukoita oli sieltä hotelliltakin kuskattavaksi.

Kämppä oli intialaiseen standardiin verrattuna oikein hyvässä kunnossa, mutta silti pölyä tuntuu riittävän loputtomasti vaikka joka paikka on jo moneen kertaan pyyhitty ja nuohottu. Mistäköhän  sitä oikein tulee? Pihaltako?
Nettiyhteyttä varten Mika hankki semmoisen USB tökkelin, jonka käyttöönotto meni sillä lailla meille tyypillisesti;  sattui sitten olemaan just samaan aikaan meidän firman VPN routtauksissa jotain häikkää enkä päässyt mailihin kiinni. Siinä meni sujuvasti yksi aamu ja tuli firman Bangaloren konttorikin tutuksi kun selviteltiin että missä mättää. Onneksi ongelma oli kuitenkin firman päässä ja saatiin ratkottua.Työnteko sujuu taas.

Mutta V-firman puhelin ei tietysti kuulu uudessa kämpässä kunnolla kuin yhdessä ainoassa nurkassa. Suomen puhelin joka käyttää toista operaattoria puksuttaa tyytyväisenä missä vaan... Tässä olisi taas yksi hyvä syy vaihtaa operaattoria....

No nyt ollaan nukuttu pari yötä uudessa kodissa. Pojat ovat testanneet uima-altaan ja leikkipaikan ja ne on hyviksi havaittu.
Oikein kivalta tuntui päästä 'omaan kotiin'!!
Täytyy laittaa tänne blogiinkin kuvia kunhan saadaan kämppä jonkinmoiseen järjestykseen. On ollut niin kiirettä muuton ja kaiken pakollisen härdellin kanssa ettei ole ollut aikaa ottaa edes kuvia.. Mutta ehkä tämä tästä tasoittuu.