Mullakin alkoi taman viikon alusta taas duunit. Onhan tama vahan yksinaista hommaa 'kotikonttorilla', mutta taytyy sanoa etta ihmeen paljon sita saa paivan aikana tehtya kun ei aikaa kulu yhtaan edestakaisin kulkemiseen ja niita naita jutskailuun. Ei sen puoleen, jaahan tassa paljon juttuja ja uutisia kuulematta ja ihmisia nakematta. Vahan ikava on jo tyokavereita!

MS Communicator kay kuitenkin kuumana ja nettipuhelutkin tuntuu toimivan erinomaisesti. Mita nyt silloin kun sahkokatkos iskee ja tipahdan VPN:sta... Ja sitahan tapahtuu aina muutaman kerran paivassa. Jostain syysta varsinkin iltapaivisin... Kesken nettipuhelun se on varsin arsyttavaa.

Pojat ovat olleet nyt kokonaisia paivia tarhassa. Mika vie pojat noin klo 8:30 ja ma haen neljan jalkeen.
Elmeria vielakin vahan harmittaa kun kaverit ei ymmarra suomea ja sen takia Elmeri  ei omien sanojensa mukaan ole "innostunut" intian tarhasta, mutta ihan hyvin kuulemma aina menee ja muutenkin vaikuttaa viihtyvan.

Eilen satoi taas Isolta-V:lta tekstiviesteja. Niita samoja joissa ilmoitetaan etta SIM on viallinen. Mika puhui puhelimessa jonkun V:laisen kanssa ja 'You can ignore those messages' oli vastaus.... Mitas ihmetta ne niita sitten lahettelee? Kiusallaanko? Tanaan niita tuli taas pari....

Kamppa hommat ilmeisesti etenee. Tanaan sanottiin etta paastaisiin muuttamaan viikonloppuna, mutta en usko ennen kuin naen ja ennenkuin ollaan nukuttu siella ainakin yksi yo ;-)

Tuossa viimeviikonloppuna kirjoittelin etta ostettiin jo yksi intialainen matto.
Maton paaty-'hapsut' olivat lauantaista maanantaihin korjattavina ja Mika meni maanantaina sitten hakemaan ja maksamaan mattoa.
'It will come in five minutes. Please wait' ...oli vastaus. Mika vietti kaupassa yli tunnin ja ja tutustui omistajan opastuksella eri mattolaatuihin, siihen kuinka oikea silkki erotetaan synteettisesta, kuinka 'double knot' erotetaan 'single knotista' jne jne. ...ja tulihan se matto sitten lopulta.

Ei me nyt oikein vielakaan tiedeta onko sen maton hinta-laatusuhde hyva vai ei, mutta ainakin ma tykkaan siita kovasti. Ja se on kai paa-asia.
Tassa kuva:

 Eli kylla me nyt luullaan loytaneemme ihan hyva mattokauppa (terveisia Eevalle...)