Tällä viikolla ollaan oltu pariin otteeseen poikien kanssa tarhassa tutustumassa.
Keskiviikkona ja torstaina vietettiin kumpanakin päivänä muutama tunti tarhalla tutustumassa hoitajiin ja tietysti lapsiinkin.
Ensimmäisenä päivänä pojat olivat suoraan sanottuna aikamoisia takiaisia ja roikkuivat vain koko ajan mun sylissä tai vähintäänkin paidan helmassa.
Tilannetta ei ehkä parantanut Intialaisten tapa suurin piirtein huutaa tervehdykset ja tervetulotoivotukset kymmenen sentin päästä naamasta. Kyllä mua itseänikin semmoinen pikkuisen pelottaisi.
No, toinen päivä meni jo aika paljon paremmin ja ensi viikolla ajattelin jättää poikia 'hoitoon' pariksi kolmeksi tunniksi kerrallaan niin että olen itse vaikka alakerrassa lueskelemassa.
Tänään  lauantaina oltiin myös tarhan 'vanhempainillassa' jossa esiteltiin parin viimeisen kuukauden tekemisiä ja esitettiin vanhemmille tanssia/loruja/kosketin soittoa/hindiä jne jne.
Tilaisuus oli ihan jees vaikka välillä paloivat sulakkeet ja muutenkin oli hieman kaoottista kun monta kymmentä ihmistä kulki ylös alas talon kapeissa käytävissä.

Tarha kun on kolmekerroksisessa talossa:
Kellarissa 'ulkoleikit'
1.kerroksessa 2+ osasto
2.kerroksessa 3+,4+ ja 5+ osastot
3.kerroksessa erityislasten osasto ja 'terassi' jossa ruokaillaan ja ulkoillaan

Tässä pari kuvaa tarhalta.

 

Tässä Aapin 'luokkahuone' ja opettaja. Rouvan nimeä en ole vielä ihan saanut selville, mutta vaikuttaa ihan ok:lta ja Aapikin tuntuu ottaneen tädin omakseen vaikkei tuossa kuvassa siltä välttämättä ihan näytäkään.

ja tässä meidän lasten lempipaikka 'Basement' jossa saa juosta/kiipeillä/hyppiä/pelata palloa/ajaa kolmipyräisillä yms.