Viiden paivan kaupungilla pyorimisen jalkeen pakkauduimme porukalla Toyota Innovaan ja suuntasimme kulkumme kohti Kabinia, joka sijaitsee noin 250km paassa Bangaloresta. Tahtaimena oli Orange County Kabini niminen 'Luxury Wild Life Resort', eli toiveissa oli mukavissa olosuhteissa luonnon tutkailua.

Matkustus vei melkein matkaajien viimeisetkin mehut. Tie kapeni kapenemistaan.

...ja kapeni kapenemistaan... Viimeiseen 30km:iin kului aikaa puolisentoista tuntia.

Mutta onneksi maaranpaa oli pomppuisen reissun arvoinen. Vastassa oli Kabinin tekojarven rannassa sijaitseva kaunis hotellialue, joka on rakennettu paikallisen heimon rakennustekniikoita mukaillen. Alueelta oli kansallispuiston reunalle vain 10 minuutin venematka.

Sopu sijaa antaa eli olimme kaikki nelja aikuista ja kaksi lasta yhdessa isossa kampassa, jossa oli myos oma sisapiha ja uima-allas.

Nakymia hotellin oleskelualueelta jarvelle...

Hotellialueella oli oma lemmikkinorsu, jota kaytiin pesemassa ja paijailemassa. Tassa Meenaksi-norsu suihkuttelee pesun paatteeksi. Pojat paasivat pesemaan Meenaksia ja jopa istumaan norsun selkaan sen kylpiessa.

...innokkaat uimarit.

Eeva huilaili hotellihuoneen uima-altaan laidalla kun viereisesta pusikosta parin kymmenen sentin paasta alkoi kuulua kahinaa. Tammoinen kaveri sielta loytyi.

Banaanit omasta puusta...

Safarilla nahdyn Kuningaskalastajan jalkeen maistui myos Kingfisher olut :-)