Perjantaina pidettiin poikien kanssa tarhasta vahan vapaapaivaa ettei viela kay liian rankaksi tuo 'koulun kaynti'.
Lahdettiin aamulla Mikan kanssa samalla kyydilla keskustaan pain ja mentiin Cubbon Parkin lasten leikkipaikkaa testaamaan. Oltiin perilla tietysti liian aikaisin ja saatiin odotella parisenkymmenta minuuttia etta puisto avautui. Cubbon park on sellainen arvokkaan oloinen puistovanhus kulkukoirineen, joka harmi kylla tuntuu olevan vahan sotkuisessa ja torkyisessa kunnossa.

Lasten leikkialueella onneksi oli siivoojat hommissa silloin heti aamulla, mutta ihmetella kylla pitaa etta miksi ihmiset tuntuvat syytavan surutta puistoonsa kaikki roskansa vaipoista ruuantahteisiin... Pojilla tuntui olevan hauskaa kuitenkin ,eika haitannut vaikka laitteetkin olivat semmoisia vempaimia etteivat  varmaan menisi suomalaisten turvatarkastusten lapi. Sen verran tarkkana sai olla katsomassa etteivat pojat kiipeilleet turhan korkealle.

Tamankin leikkialueen rakentamiseen oli myotavaikuttanut ystavamme TATA Corporation :-)

Viikon paasta taalla juhlitaan Divalia, joka on jonkinlainen valon juhla (yksi jumalista kukisti jonkun pahan demonin jne). Valmistatuminen muistuttaa ihmeesti joulua. Paikalliset antavat lahjoja je herkkuja toisilleen. Kaupat ovat tietysti pullollaan kaikenlaisia pikkulahjoja. En voinut vastustaa yhta rasiaa, jossa luvattiin olevan  'dried fruits'. Ei ollut sellaisia kuivattuja hedelmia joita kuvittelin, mutta kokoelma erilaisia pahkinoita. Nam! Ja rasia on korea!

Divalina annetaan puolin ja toisin myos sellaisia pienia 'lamppuja', jotka ovat enemmankin jonkinlaisia pikku lautasia, joihin kaadetaan oljya palamaan. Pojat saivat kumpikin sellaiset tarhasta. Noihin tuskin kyllakaan laittaisin mitaan palamaan

Kuvaan paasi myos eiisen paivan kirjahankinta, johon aionkin nyt hypata Sinuhen ja Hind Svaraj:n jalkeen (terveisia vaan duunikavereille:-))