Pankkitili:

 Mikalla kesti kolmisen viikkoa saada pankkitili ja lopulta myos palkka sinne tilille.
No tanaan oltiin sitten kaupungilla katsastamassa kaikenlaisia  oleellisia paikkoja ja kauppoja tulevaisuuden varalle ja Mika kayttikin intian pankkikorttiansa muutamaan otteeseen.
Paastiin sitten lounaalle asti ja pian soi Mikan puhelin. Pankista siella soitettiin ja ilmoitettiin jokainen kortilla tehty ostos rupian tarkkuudella. Mielenkiintoista! Onkohan tama nyt jatkuva palvelu vaiko vain jotain ihmeellista uuden asiakkaan kontrollia? Mutta onhan se ihan kiva kun joku tarkistaa etta veloitukset tulee oikein :-)

Kannyliittyma:

Mika sai vihdoin mulle tarkotetun kannyliittyman auki moninaisten haastattelurupeamien jalkeen.
Ehdinkin jo fiilistella etta eihan tama nyt niin kauhean vaikeaa ollutkaan, kunnes liittyman toiminta lakkasi taas yht'akkia arvaamatta pariksi paivaksi. Eikun taas muutamia maileja ja soittoja peraan ja lopulta se taas aukesi.
Palveluhenkilot myos vakuuttivat etta nyt ovat myos ulkomaanpuhelut mahdollisia (normaaliliittymista kun ei voi taalla soittaa ulkomaanpuheluja ollenkaan). No eipa olleet! Ja taas viestia peraan...
Alkaisikohan tama nyt viimein toimia normaalisti? Tanaan tuli taas yksi puhelu V-firmasta ja Mika sai taas kertoa samat tarinat kuin aina ennenkin....

Kamppa:
Siita alkaa olla nyt vahan yli kuukausi kun Mika kavi ensimmaisen kerran katsomassa sita kamppaa mihin me kovasti ainakin suunnitellaan muuttavamme. Siita lahtien ovat firman ja vuokraajan edustajat pyorittaneet papereita, ja kamppaan muuttoa on moneen otteeseen luvattu tyyliin 'next week, next week'. Vaittavat etta homma edistyy. Mistahan sen huomaa?
Viimeisin 'tieto' perjantaina oli etta maanantaina EHKA paastaan KATSOMAAN taas sita kamppaa. Ja EHKA ensi viikolla myos muuttamaan, mutta enpa usko etta maanantaina kamppaa on laitettu viela sellaiseen kuntoon etta muutto viela olisi mahdollinen ennen ensi viikonlopun Divalia. Ja Divali tietysti sotkee taas kaikki aikataulut....
No, koitetaan kestaa. Ehka se kamppa on kaiken taman odottamisen arvoinen. Lapsille kylla toivoisi jo olevan jonkinlaista pihaa missa paasisi heti oven ulkopuolella leikkimaan.