Tällä viikolla maanantaina Mika sitten lähti Bangaloreen.
Matkalaukkuja pakkailtiin kauan ja hartaasti. Onneksi samalla koneella oli menossa muutakin firman porukkaa lyhyeksi aikaa käymään ja saatiin tyrkättyä kaikille avuliaille omat ylimääräiset pussukat/nyssykät mukaan.Matka oli mennyt hyvin eikä mitään sählinkiä ollut edes kuskien ja hotellien kanssa vaikka niiden etukäteen varaamiset hoituivatkin sillä lailla intialaisen tehokkaasti ja täsmällisesti 

Mika oli sitten heti ensimmäisenä päivänä hankkinut itselleen erinomaista mainetta paikallisten kolleegojensa keskuudessa:
Firman HR porukka oli värkännyt sisääntuloaulaan oikein hienon kukan terälehdistä tehdyn taideteoksen. Ilmeisesti kyseessä oli paikalliseen pyhäpäivään liittyvä uskonnollinen koriste. Mika oli sitten kiirehtinyt paikalle ihan muihin ajatuksiin syventyneenä ja tietysti kävellyt kaikki koristukset ylitse.... Sitä tietysti sitten pahoittelemaan. Ja miettimään että olisiko siihen saanut edes koskea...

Täällä kotona Aapeli aina välillä kyselee että missäs se Iskä nyt oikein olikaan. Vielä ei ole oikein mennyt perillä että Iskä ei ole nyt ihan lähiaikoina tulossa kotiin ja että mekin mennään kohta perässä Intiaan.
Elmeri jaksaa kyllä hehkuttaa Intiaan menoa. Poika taitaa olla lähinnä kyllä innoissaan lentokoneeseen menosta. Sietää ollakin innostunut että jaksaa sitten reippaana koko reissun, ja suostuu vielä käyttäytymään jotenkuten Frankfurtissa ja perillä Bangaloressa. Pojat on niin ehtiväistä tyyppiä että ihan vakavasti olen kyllä harkinnut jonkunasteisia valjaita, jotta jannut pysyy hallinnassa eikä katoa.

Minkähänlaisen kaulalapun niille virittelisi jotta ainakin nimi ja yhteystiedot on tallessa poikien mukana.....

Ensi viikolla pitää varmaan aloittaa mun ja poikienkin matkalaukkujen pakkaus. Koska kolmannella ja neljännellä viikolla on töissä aikamoista hässäkkää ja reissuja töissä niin että silloin jää kyllä pakkailut vähemmälle.
Kaikenlaista muutakin pitäisi vielä hoitaa: Toivon rokotukset ja silmäpeilaukset,  poikien parturointi, Aapin synttärikemut,kuivamuonaostokset intiaan mukaan, aika monen kaverin kanssa vielä viimehetken treffit.... Mari, Sanna, Salla, Riikka, Virpi ja Maria&vauva. Teitä ei ole unohdettu. Mietin vaan tässä  että missä välissä kerettäisiin nähdä!!!!

Sen suhteen täytyy kyllä tsempata, koska treffaamiset jää nyt tosiaan minimiin lähikuukausina/vuosina.