Perjantaina lahdimme illalla kaymaan keskustassa ja veimme samalla Maidimme Indran kotiin.
Indra tietysti kutsui meidat kotiinsa kaymaan.

Olin mielessani kuvitellut Indralle vaatimattoman intialaisen asunnon, mutta en silti ollut osannut menna ajatuksissani tarpeeksi pitkalle. 
Indran kotiin mentiin likaista puolentoista metrin levyista kujaa pitkin, johon mopoilla, saati sitten autoilla ei ollut mitaan asiaa.
Koti oli kaksi kerroksisen talon alakerrassa. Ovessa ei ollut lukkoa. Paikkaa pitivat paivisin silmalla samalla kujalla asuvat sukulaiset, joita olikin paljon. Joka toinen vastaantuleva henkilo oli Indran serkku, sisko, tai muuta vastaavaa.

Asuntoon kuului 2 ja puoli huonetta.
Olohuone (noin 4 neliometria), pienen pieni keittiotarvike varasto (itse keittaminen tapahtuu kadulla), ja 6-7 nelion makuu huone Indralle ja hanen 14 vuotiaalle pojalleen.

Vaatimattomuudesta ja ympariston likaisuudesta huolimatta itse asunto oli tahrattoman puhdas.
Naapurit pyykkasivat vieressa sarejaan katukivea vasten hangaten, ja niin kuulemma Indrakin pesee pyykkinsa.
En voi kuin ihailla ja ihmetella kuinka on mahdollista etta Indralla on joka ikinen paiva erilainen ja putipuhdas sari paallaan toihin tullessaan.

Peseytymistiloja saati sitten vessaa ei asunnossa tietenkaan ollut, mutta en sitten pikaisella vierailulla kehdannut kysya kuinka peseytyminen ja vessassa kaynti hoidetaan.

Tama kuva Indrasta ja Indran olohuoneesta on otettu seisoen oven ulkopuolella, koska sisalle ei enaa mahtunut...

Indran poika oli todella kohtelias ja puhui suht hyvaa englantia.