Paasiaisen jalkeen on nyt viikon verran yritetty palautua arkeen.
Helppoa se ei ole ollut. Jotenkin taas hyppasi silmille tama Intian likaisuus, ruuhkaisuus ja saasteisuus kun sai olla muutaman paivan ihan painvastaisessa ymparistossa.

Tuossa jokin aika sitten kerroin paikallisista 'kunnallisvaaleista'. Vaalit ovat nyt siis ohitse ja sen kylla huomaa.
Ennen vaaleja sahkokatkoja oli kohtuullisesti. Nyt niita on KOKO AJAN. Joku merkkihenkilo sai ilmeisesti tarvittavat aanet kasaan niin etta nyt ei tarvitse enaa tsempata. Pyykinpesusta ei tule mitaan.
Lisaksi meidan kampassa on nyt joku uusi lisa-feature. Muihin meidan talomme kamppiin tulee sahkokatkoksen sattuessa nopeasti varavoimalla tuotettavat sahkot edes osaan pistokkeista, mutta meillapas ei aina tulekaan. Talla viikolla on istuskeltu jo muutamana iltana tunnin verran pilkkopimeassa. Soittorumba securityyn/home careen tuottaa tulosta silloin talloin. Useinmiten ei...

Olen myos yrittanyt tilata meille sanomalehtea. Times of India olisi kova sana jotta jotenkin pystyisi seuraamaan maailman (lue Intian) menoa. Meidan asuinalueella on joku dedikoitu heppu vastuussa kaikista lehtitilauksista. Sepas ei puhu sanaakaan englantia, eli minun on ihan turha yrittaa soitella sille. Laitoin siis  Indran asialle, mutta ei ole helppoa sillakaan.
Indra puhuu sentaan  englantia, tamilia, kannadaa, hindia ja arabiaa. Ei sitten sattunut olemaan mikaan noista kielista jolla olisi voinut kommunikoida tehokkaasti taman lehtimiehen kanssa.
Lehti saatiin tilattua, tai niin luultiin. Yhtakaan numeroa ei ole viela nakynyt, mutta eipa jaksa kauheasti hammastyttaa. Yritetaan taas huomenna uudelleen.

Taalla pyorii telkkarissa Intian matkailumainoksia, joissa lauletaan lopuksi:"India! Incredible India!".
Mika on suunnitellut aanittavansa tuon savelman ja soittelevansa sita aina sopivissa tilanteissa. Itse ajattelin, josko tuo biisi olisi vakuuttava puhelimen halytysaanena. Voisin sitten Suomessakin kesalomalla levittaa oikeaa tunnelmaa ymparilleni...

Huomaatte varmaan etta mulla on nyt menossa 'bad India week'. Mutta kylla tama taas tasta.

Onhan taalla asioita jotka hoituu helpostikin... Esim tanaan justiin haettiin Aapelille korvatulehdusantibiootit tuolta 'lahiapteekkikojusta'. ...kuka niita resepteja tarvitsee.... (No myonnetaan etta kylla me sentaan omia kotilaakareita konsultoitiin tassa asiassa... Kiitos vaan kovasti...)

ps. Lomalta palattessa kuski ajoi naapurin auton kyljen ruttuun, ja lasten leikkihuoneen lattialta loytyi torakka.