Pitkaan odotetut vieraat eli sisko-kullat saapuivat tanne meille 5.2. kymmeneksi paivaksi.
Minullakin oli melkein koko viikko lomaa, eli tiedossa oli kunnon turistimeininkia ja shoppailua silkin, mattojen ja intianpuuvillan muodossa.

Elmeri innostui vieraiden tulosta: 'Eika! Tuleeko ne oikeesti TANNE INTIAAN!' Juu, tulihan ne!

Viikko kului siivilla. Mattokaupassa kaytiin kolmeen kertaan, kauppakeskukset, Commercial Street, kaupungin lahes kaikki FabIndiat ja silkkikaupat tuli koluttua. Yhta tehokkaasti koluttiin myos Bangaloren ravintoloita ja maisteltiin paikallisia ja vahan muunkin maalaisia ruokia.

Jotta ei olisi mennyt ihan pelkastaan kaupoissa luuhaamiseksi, katsastettiin myos Bangaloren vanhin temppeli 'Bull Temple' (siita laitan pari kuvaa kun saan Tuulalta tai Eevalta pummattua) ja tehtiin pieni sightseeing kierros.

Loppuviikosta, kun kaikki olivat jo silmat ja korvat taynna Bangaloren hulinaa, suunnattiin Kabiniin Nagarholen kansallispuiston vieressa sijaitsevaan 'Wildlife report':iin. Siita kohta erikseen koska niita kuvia on PALJON.

Nain muutaman kuukauden taalla pyorimisen jalkeen kaikkia Intian hauskuuksia ei osaa enaa niin ihmetellakkaan, mutta vieraille tuntui olevan ihan kylliksi kummasteltavaa.