Taalla ollaan taas.
Lennot sujuivat melko hyvin. Oli kylla mukavaa kun paastiin tulemaan koko jengi samalla koneella.
Jotakin helpotustakin oli talla valilla tapahtunut. Bangaloren lentokentan jarjeton sika-influenssa-tarkastus/lappusten taytto/kuumeen-mittaus-ruljanssi oli onneksi siirtynyt historiaan.

Meita odotti mukavan polykerroksen peitossa oleva koti, mutta muuten oli kaikki ihan kunnossa ja pojistakin oli mukavaa olla taas 'intian kodissa'.

Ilmat on mukavan lampoiset ja pukemisesta selviaa taas minimaalisella efortilla. Kivaa! Uimaankin ollaan taas ehditty, ja pihalla kasvit loistavat kukassa. Ilmastonvaihdos todellakin!
  

Ensimmainen viikonloppu on mennyt 'jarjestaytyessa' taas normaalielamaan ja jaakaappia taytellessa.
Kaytiin kaupungin SPAR-merketissa numero 2, ja sehan olikin hyva tuttavuus.
Ensimmainen kauppa koko kaupungissa josta olen loytanyt salaattia. Jee. Siella taytyy siis ruveta tekemaan kaikki isommat ruokaostokset tasta lahtien.
Ja onhan meilla onneksi talon alalkerrassa oma pikku hatavarakauppa (alla)

Pari pienta intialaistyyppista hommaa on ehtinyt jo tulla vastaan....


Meidan puhelin ja nettilinja oli pistetty reissun aikana sappiin 'due to non-payment' muka....  se saatiin onneksi nopsasti taas toimimaan, mutta kylla meinasi ruveta perjantaiaamuna kiukuttamaan kun olisi heti aamusta pitanyt ruveta toihin ja vrkkoon ei saa yhteytta. 

Toiseksi: Mika oli pyytanyt maintenancea sulkemaan meidan kampasta vedet reissun ajaksi. Tullessa portilla sitten pyydettiin etta veden vosii taas avata. Vetta tulikin kun paastiin kotiin. Mutta.... aamulla klo 8 ovelle tuli putkimies pimpottelemaan ja kyselemaan etta mikahan meilla on ongelmana. Kukaan ei siis ollut alunperinkaan ymmartanyt/halunnut ymmartaa alkuperaista vesiensulkupyyntoa. No, onneksi kaikki putket ja letkut olivat pysyneet kasassa...

Kolmanneksi: Tana aamuna herattiin klo 8 siihen etta talon ulkopuolella olevalla kentalla huudetaan KOVAAN aaneen megafoniin. Pellolle oli sitten pistetty pystyyn krikettiturnaus oikein 'huototeltan' kera. Harmi kun ei tullut otettua siita yhtaan kuvaa.

Neljanneksi: Perjantaina oli tosi rauhallista liikenteessa. Syykin selvisi. 15. tammikuuta oli taalla osittainen auringonpimennys. Mikan duunissa olivat ottaneet vapaa-paiviakin sita varten. Ai miksiko? No siksi, etta intialaisen tavan/uskomuksen mukaan on vaarallista olla pihalla auringonpimennyksen aikaan. Erityisesti lapsia ei saa vieda ulos koko paivana. Aitien on siis otettava silloin toista vapaata ja pysyteltava lasten kanssa sisalla koko paiva....